torstai 15. huhtikuuta 2021

Rakas (treeni)päiväkirjani... Kehityskelpoinen

 Viisi ja puoli kuukautta, tarkemmin sanottuna 25 viikkoa ja 5 päivää, eli 153 aamulenkkiä (totuuden nimissä, olen lusmunnut ja joskus tehnyt vasta päivä- tai jopa iltalenkin) siinä kesti, mutta tänään tein elämäni ensimmäisen harjoituksen perussykkeellä.

Lenkki, jonka menen, on pääasiassa aina sama ja vain n. 2,5 km. Aikaa siihen kuluu kaikkea väliltä ennätyksestä 29:16 ja talven liukkaimpaan aikaan 39:20, yleensä kuitenkin n. 31-32 minuuttia. 31.10.2021 kun aloitin mentiin maksimisykkeillä 181, keskisykkeen olessa 167. Tänään max 147, keskisyke 116.

Kohta uskon, että minäkin saatan olla kehityskepoinen.

Neljä viikkoa sitten ilmoittauduin Fitfarmin maksuttomaan kolmen viikon Go Fat Go valmennukseen. Vasta viimeisinä päivinä tajusin tuon nimen ettei se käskenytkään minun, läskin, mennä, vaan valmennus tähtäsi rasvanpolttoon. Noh, ei palanut rasva, paino nousi kaksi kiloa. Siitä huolimatta uskalsin ottaa jatkoksi Fitfarmin VHH-valmennuksen. Ensimmäinen viikko sitä lähenee loppuaan ja seitsemän olisi vielä edessä. Olen ennenkin tehnyt VHH:ta oman tietämykseni pohjalta, mutta tuntuu hyvältä saada nyt oikeita ravinto-ohjeita ja syödä järkevästi (vaikka ne ruokamäärät on ihan käsittämättömän suuria!). Parasta kuitenkin on ymmärtää kuinka painonhallinta tapahtuu ja mikä merkitys syömisellä ihan oikeasti on.

Jos olen kehityskelpoinen mitä sykkeeseen tulee, ehkä voin joskus oppia syömäänkin. Viisi ja puoli kuukautta aamulenkkeilyä tarkoittaa myös 19 kiloa vähemmän kävelytettävää. Matka tavoitepainosta on vieläkin pitkä, mutta onhan tuo lukema ihan huikea!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi. Kiitos.